Réunions de famille, Cousinades, Séminaires, téléphonez-nous pour devis au 07 61 22 19 63.
This summer don’t miss the massages at Les Chalets on Wednesday (see brochure) !

2016 summer New : Zip line for 4-12 year-old kids !

Ontdek de specifieke regio activiteiten:

Zwemmen in de rivier,vissen op forellen en er is een viskwekerij. Voor wandelliefhebbers zijn er wandelingen op alle niveaus, vertrekpunt aan de voet van onze chalets.
Meer details: thueyts.fr/randonnees.html

In de lente en de herfst, mogelijkheid om paddenstoelen te plukken onder de kastanjebomen

Nieuw

Massage Wellness  en mogelijkheidtot leren boorschietten. Gelegenheid tot gebruikmaken van de ping-pong tafel.

Thermes de Neyrac-les-bains, met hun spa. In het hart van het land van de jonge vulkanen van de Ardèche, verwelkomt een team van professionals u voor spabehandelingen in de Neyrac baden. Quality time doorbrengen in een fitnesscentrum waar plezier, gezondheid en wellness worden gecombineerd en dat op slechts 15 minuten van de Chalets

Andere sporten, probeer dan de Via Ferrata Pont du Diable, aan beide zijden van de Ardèche net stroomopwaarts van de historische « de Duivelsbrug », een 15 minuten lopen van onze huisjes.

L’Ecrin de Gaia Manege de Gaia; paardrijden in de natuur en ontdek hun vriendelijke paarden van het ras Merens.

Een paar kilometer van onze chalets , kunt u een bezoek brengen aan de ateliers Ardelaine, een bedrijf dat de lokale ontwikkelingen stimuleert,  museumrondleidingen biedt, een winkel met directe verkoop van de textiel producties uit  zijn werkplaatsen, een boekhandel / cafe, restaurant.

Het dorp heeft een variëteit aan winkels, allerlei restaurants en zelfs een apotheek en verschillende artsen.
U ontdekt er ook het historische museum van de Ardèche gevestigd in een authentiek huis uit de achttiende eeuw, het museum geeft een overzicht van het boerenleven in de Ardèche gedurende verschillende generaties.